meewerkend teamleider

minimaal 24 uur

In Regina zijn de wensen en voorkeuren van cliënten het uitgangspunt. Regina is hún huis en als medewerkers zijn we bij hen te gast. Met onze begeleiding en zorg ondersteunen we onze cliënten om zoveel mogelijk zelf regie te houden over hun leven. Wat zij belangrijk vinden, is richtinggevend voor de zorg die we bieden.

Net als voor ons, zijn het voor jou mensen waar alles om draait. Of het nu gaat over cliënten of collega’s. Met veel enthousiasme zet jij je in voor een fijne leefomgeving voor je cliënten en een fijne werksfeer voor je collega’s.

Spreekt dit je aan? Dan zijn we benieuwd naar je motivatie en cv!

 

Dit ga je doen

Je geeft leiding aan je collega’s in het zorgteam en je begeleidt ze in hun werk. Je zorgt voor overzicht in de werkzaamheden, je helpt je collega’s bij vragen en je coacht het team in het functioneren. Het grootste deel van je werkdag werk je zelf mee in de zorg, daarnaast ben je een deel van je werktijd bezig met taken als de dagelijkse roostering, coachingsgesprekken en overleg. Twee of drie keer per week ben je bereikbaar als achterwacht in de avonden en nachten. 

Jouw begeleiding en zorg stem je af op de wensen, voorkeuren en mogelijkheden van elke individuele cliënt. Je ondersteunt hen om de dagen op een voor hen zo prettig en waardevol mogelijke manier door te brengen en draagt bij aan een fijne leefomgeving.

Als verpleegkundige draag je intensief bij aan de multidisciplinaire zorg. Je deelt je kennis en draagt zo bij aan de deskundigheid van je collega’s. Met je klinische blik signaleer je veranderingen bij cliënten die op gezondheidsproblemen en -risico’s kunnen wijzen en je zorgt dat daar opvolging aan wordt gegeven.

Het is jouw taak om samen met het team de persoons– en welzijnsgerichte manier van zorg verlenen van Regina verder te versterken. Met het team ontwikkel je ideeën en neem je initiatieven om het voor je cliënten en medewerkers nog beter te maken. Hierbij krijg je ondersteuning van de Manager Wonen en Zorg, met wie je nauw samenwerkt.

Zoals je ziet, heb je als meewerkend teamleider bij Regina een veelzijdige functie: je combineert je leidinggevende werkzaamheden met zorg- en verpleegkundige taken. Vanzelfsprekend ben je ook gastvrouw of -heer en vraagbaak voor de naasten van onze cliënten.

 

Jouw profiel

-Je bent een MBO- of HBO-verpleegkundige en BIG-geregistreerd.

-Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in de zorg. Ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur in de zorg voor mensen met dementie, is een pre.

-Je bent positief ingesteld, kan goed luisteren en staat open voor de mening van collega’s. Je verplaatst je gemakkelijk in anderen en bent meelevend.

-Je hebt goede coachende vaardigheden en geeft op een enthousiaste en motiverende manier leiding aan je collega’s.

-Je bent ambitieus, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zet graag een stap extra voor je cliënten en je collega’s.

-Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en houdt je deskundigheid op peil. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg voor mensen met dementie. Kwaliteitsbevordering is voor jou een vanzelfsprekend onderdeel van je werk.

-Je denkt na over je eigen handelen: wat ging goed en wat kan beter? Je weet goed te reflecteren op je eigen inbreng in de omgang en communicatie met anderen.

-Je denkt in kansen en mogelijkheden: als iets niet kan, dan bedenk jij wat wél kan.

Voor deze functie heb je een positieve Verklaring omtrent Gedrag (VOG) nodig.

 

Wat wij bieden

-Je komt in een kleinschalige werkomgeving, in een leuk team met vaste, betrokken collega’s.

-Je werkt altijd samen met ruim voldoende collega’s. Zo heb je alle ruimte om er met aandacht en betrokkenheid voor je cliënten en collega’s te zijn.

-Je hebt inspraak in je rooster voor een zo goed mogelijke balans tussen werk en privé.

-Regina is een lerende organisatie. Als organisatie stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze zorg en daarom stimuleren we al onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Bij ons heb je dus zeker mogelijkheden voor (bij)scholing!

-Als duidelijk is dat jij en Regina een goede match zijn, dan krijg je aansluitend op je proefperiode een vast contract voor onbepaalde tijd.

-Voor salariëring en andere arbeidsvoorwaarden volgen we de CAO VVT.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Gebruik het contactformulier of mail je motivatie en je cv naar Claire Alblas: c.alblas@zrregina.nl.

Stuur je je brief en cv per post, dan is dit het adres: 

 

Zorgresidence Regina

Arnhemsestraatweg 21

6881 NC, Velp (Gld)

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Claire Alblas: 026-3620964.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.